Sunday, May 15, 2016
Pakej Umrah 2016


Pakej Umrah 2016 Zahafiz
Pakej Umrah 2016 telah dilancarkan. Pakej Umrah 2016 telah sediakan oleh Zahafiz Travel & Tours Sdn. Bhd. (387959-X) (KKP No. 3557)
Pakej Umrah 2016 oleh Zahafiz Travel & Tours Sdn. Bhd. menawarkan harga lebih berpatutan berbanding harga yang ditawarkan oleh syarikat yang lain. Kami komited untuk menjadi Pakej Umrah 2016 pada harga mampu milik.
Kami percaya bahawa keselesaan merupakan salah satu faktor utama untuk mendapatkan kekhusyukan dalam ibadah. Justeru, dengan Pakej Umrah 2016 dengan harga mampu milik, keselesaan kini menjadi hak milik setiap Jemaah yang menunaikan ibadah Umrah bersama kami. Dengan ini, kami berharap setiap Jemaah terutamanya warga emas akan beroleh keselesaan dan kemanisan dalam beribadah.
Berikut adalah jadual perjalanan bagi Pakej Umrah 2016. Harga, kekosongan Pakej Umrah 2016 dan tarikh penerbangan adalah tertakluk kepada perubahan dari masa ke semasa. Hubungi kami untuk maklumat terkini.
Pakej Umrah 2016 oleh Zahafiz Travel & Tours Sdn. Bhd.

HOTEL PENGINAPAN

** CUTI SEKOLAH
TARIKH , MASA & HARGA TERTAKLUK PADA PINDAAN SEMASA.
HARGA INI TIDAK TERMASUK JIKA ADA KENAIKAN HARGA HOTEL & TIKET.

Untuk Pakej Umrah 2016, penerbangan terus dari Malaysia ke Jeddah/Madinah dengan Malaysia Airlines. Tiba di Jeddah atau Madinah dengan masa perjalanan cuma 8 jam. Tanpa perlu transit sehari atau beberapa jam yang memenatkan di Doha, Dubai atau mana-mana lapangan terbang.
Dengan penerbangan Malaysia Airlines, perjalanan anda akan lebih selesa, kurang memenatkan, dan pastinya lebih masa untuk beribadah.

PAKEJ UMRAH HUJUNG TAHUN 2016

UMRAH ZIARAH ISTANBUL HUJUNG TAHUN 2016

UMRAH ZIARAH MESIR HUJUNG TAHUN 2016

UMRAH ZIARAH AMMAN BAITULMAQDIS HUJUNG TAHUN 2016

HOTEL PENGINAPAN

TARIKH , MASA & HARGA TERTAKLUK PADA PINDAAN SEMASA.
HARGA INI TIDAK TERMASUK JIKA ADA KENAIKAN HARGA HOTEL & TIKET.


Pakej Umrah Zahafiz Travel & Tours

No comments:

Post a Comment